El plaer de l'escriptura

El plaer de l'escriptura
el plaer de l'escriptura

dimecres, 2 de novembre del 2016

EL CAVALLER I LA PRINCESA

Hi havia una vegada a l’edat mitjana en mig d’un gran territori i al costat d’un petit poble es trobava un enorme castell. Era de color gris fosc, de fora s’hi podia veure a les finestres unes cortines de color vermell amb dibuixos de color daurat. El castell pertanyia a un gran rei que tenia al seu poder totes aquelles terres que envoltaven al castell i al poble.

El rei era baixet, amb els ulls blaus com el cel, tenia un cabell curt una barba molt llarga i pellroja, sempre portava una túnica vermella amb una capa i una corona d’or amb diamants verds i vermells.
La princesa era molt alta, amb el cabell ros i uns ulls blaus com el seu pare, solia portar uns vestits llargs de diferents color amb un barret punxegut.

Un dia una persona va raptar a la princesa, i la va tancar en una torre molt alta per que ningú la trobes mai.
El rei va posar tot els seu esforç per trobar al millor cavaller del poble que sigues capaç de trobar a la seva estimada filla la princesa.
Després de dos dies el va trobar per fi.

Resultat d'imatges de cavaller i princesesEra un cavaller alt, de cabell ros amb els ulls de color marro, anava sempre amb una armadura de plata, l’espasa i el seu cavall.
El cavaller es va disposar a trobar a l’estimada filla del rei i per la seguretat del seu poble.
Un dia després va trobar al torre i la va escalar, quan va entra per la finestra la princesa es va espantar per que no sabia qui era es pensava que era un altre cop aquell dolent lladre.

Quan van baixar els dos de la torre van tornar al seu poble, el rei va manar als seus guàrdies que trobessin al lladre i li portessin a la presó del castell.

El cavaller i la princesa es van enamorar i van viure feliços per sempre.

                                                              Dídac Drago, 1r d'ESO, 2016-17

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada